Ajax en Rotterdam, dat vloekt toch als de neten? Niet altijd, want als de stream van Opaatje live staat doorgeschakeld naar het gezellige Rotterdamse café ’t Vinkje
(http://www.cafehetvinkje.nl/ – http://www.provox-entertainment.nl/provox.htm)
is Oop’s papegaai Ajax de grote eyecatcher. En Ajax geniet met volle teugen van alle aandacht…

—————————————-­­­­——————­—————–­­­­­­-­-­–­-­——————–

Opaatje is een Hagenaar met Amsterdamse roots. Het kan dan ook niet anders dan dat hij een heel grote mond heeft, maar tegelijkertijd ook een klein hartje. Opa neemt geen blad voor zijn mond, geeft gevraagd en ongevraagd zijn mening over allerlei uiteenlopende zaken, zoals politiek, maatschappij en voetbal. Opaatje staat onder de goede zorgen van Oma, waardoor hij tijdens zijn online chatsessies steevast voorzien is van zijn favoriete drankje: een pijpje Heineken.
Verder heeft Opa een papegaai die -hoe kan het ook anders- Ajax heet en vier katten, die luisteren naar de namen Pebbles, Bambam, Beer en Sloerie.

Valt er nog meer te vertellen over Opaatje? Jawel, hij is diehard-fan van Ajax en is gek op darten, wat hij vroeger zelf op het hoogste niveau heeft gedaan, waarbij hij niet of nauwelijks onderdeed voor toppers als Raymond van Barneveld of Co Stompé.

Voor de stream van Opaatje:

http://www.ditisopaatje.tk

Lees de streamverslagen en/of discussieer mee in het “OPAATJE-topic” op het forum van Fok!:

http://forum.fok.nl/forum/167