Www.vogelhuis-alkmaar.nl
wie wil dat nou niet even lekker een wandeling maken met je parkiet of papegaai ?
Er is niks leuker om gezellig met je parkiet of papegaai een wandeling te maken.
Maar daar moet de parkiet of papegaai wel gekortwiekt zijn anders zou hij weg kunnen vliegen
Uit onze ervaring zijn er erg veel mensen die niet hun vogel willen kort wieken.
Daar hebben wij wat voor wij bieden nu tuigjes aan voor parkieten en papegaaien
in alle maten. Wat is nou een tuigje? Een tuigje is een soort harnas die je om de parkiet of papegaai kan doen met een lijn er aan vast zodat de parkiet of papegaai niet weg kan vliegen.
Een tuigje is dus erg handig als je de parkiet of papegaai niet wil kort wieken.
Wij zelf gebruiken ook altijd een tuigje voor de parkiet of papegaai niet omdat ik erop tegen ben van het kortwieken maar omdat ik ze train om vrij te kunnen vliegen in de natuur.
Als ik mijn parkiet of papegaai kort wiek dan gaat dat niet lukken.
Daarom kies ik dus liever voor een tuigje. Nu heb je tegenwoordig erg veel verschillende tuigjes voor parkieten en papegaaien. Maar waar je altijd goed op moet letten als je een tuigje besteld of het wel de goeden maat is. Een tuigje moet precies goed zijn anders heb je de kans dat je parkiet of papegaai als nog weg vliegt en dat is niet de bedoeling. Zorg er ook altijd voor dat het tuigje niet te strak zit
Ook raden wij aan om een tuigje niet de hele dag om te laten zitten dat kan gaan irriteren bij u parkiet of papegaai. Wij zelf laten een tuigje niet langer dan een uur zitten.
Als je voor het eerst een tuigje gebruikt voor u parkiet of papegaai moet u dat wel met u parkiet of papegaai gaan trainen. Niet alle parkieten en papegaai zullen het leuk vinden om zo een tuigje om te hebben. Om het te leren is het erg belangrijk dat u geduld heb als u een tuigje heb gekocht laat dan u parkiet of papegaai er rustig aan wennen. Leer je parkiet stap voor stap dat hij er niet bang voor hoeft te zijn. Als er vragen zijn over het tuigje of harnas dan horen wij het graag.

Als u een tuigje zoekt kan u contact met ons opnemen

Bekijk ook ons ebook parkieten en papegaaien trainen

www.papegaai-trainen.nl


    1 Response to "Uitleg papegaai tuigje"

    • Laura Plyson

      Ohere je martelt dat beest dikke vette beul zeg dat doe je niet hoorde je
      hem niet f**k

Comments are closed.