Vermist tamme grijze roodstaart papegaai Filip op 18 oktober 2010 wegevlogen omgeving Malle, provincie Antwerpen. Heeft u inlichtingen ivm zijn verblijf of heeft u een papegaai aangekocht met het ringnr 13002 *31155 geef aub een seintje. Indien iemand hem heeft opgevangen en hem een nieuwe thuis heeft gegeven, laat het me aub weten. De wetenschap waar hij zich bevindt zou de onzekerheid wegnemen en het zoeken kan worden stopgezet.

Filip was een nogal angstige vogel, maar na verloop van tijd kon hij zich toch goed verweren. Hij is ook zacht van aard, wanneer hij een noot pelt doet hij dit uitermate voorzichtig en neemt er zijn tijd voor.
Normaal bijt hij niet, wanneer het niet naar zijn zin gaat, zal hij pitsen.

Wanneer hij in een kooi moet gedraagt hij zich dikwijls onrustig en loopt dan rondjes over zijn zitstok, omhoog, langs de bovenzijde van de kooi, zitstok, terug omhoog enz. Soms gaat hij ondersteboven aan één poot in de kooi hangen en draait als een tol met zijn kopje.
Lust graag amandelen.

Graag wil ik jullie bedanken voor uw tijd en aandacht.
———-
Missing African Grey parrot. Escaped October 18 2010. If you have any info regarding this bird with ringnr 13002 * 31155 please let me know.
Thanks for taking the time to read.


  8 replies to "Vermist grijze roodstaart papegaai Filip African Grey parrot missing"

  • Rita Wien

   Ik heb deze video pas vandaag 27 februari 2011 gezien. Wat verschrikkelijk
   dat Filip is weggevlogen. Ik leef erg met u mee. Heeft u nog reacties
   gehad? Is Filip inmiddels nog teruggevonden??? Ik heb de YouTube-link van
   de video over Filip op de Nederlandse Kromsnavellijst gezet, waarvan ik lid
   ben. Ik zou graag eventjes willen vernemen wat de huidige stand van zaken
   is. Vriendelijke groeten, Rita Wien (ritawien@chello.nl)

  • lavendelfields

   ach wat erg ik ben mijn grijze roodstaart ook eens 4 dagen kwijt geweest
   zat verderop in een andere straat in de boom was zo blij dat de buren tegen
   me gezegd hadden je papegaai zit daar in de boom liep er naar de hoge boom
   en riep coco plof viel zo naar beneden kroop me aan die oude mensen stonden
   erbij en moesten huilen zo aandoenelijk was het ,hoop maar snel dat je hem
   weer terug krijgt weet er alles van, je hecht je zo aan je vriendje..liefs
   en heel veel sterkte…

  • maybeChrist777

   Dankjewel voor je medeleven. Het is wel bijna twee jaar geleden maar het
   lijkt of het nog maar pas gebeurd is.

  • xyniasaske

   Hopelijk heb je al ergens nieuws opgevangen . En anders….Sterkte bij je
   verlies…:-(((

  • briscila htoo

   mijn ook 🙁

  • marc haverkate

   Parkiet :'(

  • yousri youb

   dat is echt zieleg voor jou

  • marc haverkate

   Wat jammer, dat is ook met mijn broers barkuet gebeurd

Comments are closed.