Veel Gestelde Vragen

Vragen en antwoorden beschikbaar gesteld door ons support team.

 • q-iconWelke papegaai moet ik kopen?

  Door het volgen van deze mini cursus krijgt u vanzelf het juiste antwoord op deze vraag.

 • q-iconWaar vind ik jullie andere uitgaves?

  Via de website van onze hobby kwekerij kunt u alle andere producten vinden. Ook kunt u rechtstreeks naar de homepage van de Papegaaienschool gaan om de mogelijkheden te bekijken.

 • q-iconWaarom kan ik niet downloaden?

  Er kunnen meerdere oorzaken zijn waarom de download niet werkt. Zorg in elk geval dat u een goede browser gebruikt, zoals Mozilla Firefox of Google Chrome. Op smartphone of tablet geld het zelfde. Wij testen onze applicaties dagelijks, dus de kans dat de fout aan onze kant ligt is vrijwel nihil, maar niet uit te sluiten. Als u er niet uitkomt, neemt u contact op met de helpdesk.

 • q-iconHoe train ik mijn papegaai verder?

  Het trainen van een kromsnavel is essentieel als je hem met succes als HUISDIER wilt houden. Elke tamme vogel kan bijvoorbeeld opstappen, afstappen, rondvliegen en op je schouder landen. Echter een deskundig afgerichte vogel doet dit niet alleen wanneer hij dat wil, maar vooral wanneer JIJ dat wilt. Lees meer

 • q-iconWaar kan ik het beste mijn vogel kopen?

  De aanschaf van je kromsnavel bepaald al zeker 50% van het succes of juist het drama. Lees onze uitgebreide adviezen op de site van onze Hobby Kwekerij.

 • q-iconWat mag een bepaalde soort vogel kosten?

  Via onze hobby kwekerij website vind u een uitvoerige prijslijst die u als uitgangspunt kunt nemen bij de aanschaf van een deskundig gesocialiseerde zelfstandige JONGE kromsnavel.

 • q-iconWelk speelgoed is geschikt?

  Er is veel te zeggen over speelgoed dat wel of niet geschikt is voor kromsnavels. Dit valt onder de categorie ‘vogel verrijking’. Hiervoor is onze speciale GRATIS Vogel Verrijkings Cursus.

 • q-iconKan ik met mijn vogel naar buiten?

  Wanneer u deze vraagt stelt, kan het dus niet. Immers u zou het volste vertrouwen in uw vogel hebben op het moment dat het wel kan. Vliegtraining is cruciaal en leert u o.a. in de Birdbox Papegaaienschool.

 • q-iconHoe weet ik of mijn vogel ziek is?

  kromsnavels zijn prooidieren. Ze verbergen elke ziekte of ongeregeldheid. Het is van levensbelang dat u de kenmerken leert onderscheiden, waaraan te zien is hoe een vogel zich voelt en of hij iets mankeert. Hiervoor hebben wij de gedetailleerde cursus Eerste Hulp Bij Vogel Ongelukken.

 • q-iconIk kan een vogel van iemand overnemen, is dat verstandig?

  Helaas ontbreekt hey ons aan de tijd om iedereen van persoonlijk advies te voorzien op dit vlak, maar via de site van onze hobby kwekerij vindt u dusdanig veel informatie over de aanschaf van een papegaai of parkiet dat u zelf tot de juiste conclusie zult komen.

Het antwoord dat u zocht niet gevonden?

Stel uw vraag hieronder en ons support team neemt z.s.m. contact met u op.

Stel uw vraag hieronder:

2 reacties op “veelgestelde vragen leden”

 1. Hallo ik heb net gebruik gemaakt van het combi pakket maar het lukt me alleen om het geheim van de pratende papegaai, te downloaden en het andere deel krijg ik niet. Ik hoop dat u me kan helpen bvd

  • Patty, de instellingen van uw account staan goed. U zou alles moeten kunnen bereiken en downloaden. Het helpt vaak om even alle cookies weg te gooien. De pagina dan opnieuw laden (F5). Wat is exact de melding die u krijgt? mvg, Jaap Visser helpdesk@birdsuper.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

In order to assist the community your support question and answer may be added to the FAQ knowledge base.